fbpx

Taluarhitektuuri toetus

Taas on Muinsuskaitseametil avanemas Eesti traditsioonilise maa-arhitektuuri ja maamaastiku omapära säilimiseks loodud toetuse taotlussvoor. Voorust toetuse saamiseks peab taluelamu olema ajaloolisse talukompleksi kuulunud eluhoone ehk üksikelamu, mis on ehitatud enne 1940. aastat. Hoone ei pea olema muinsuskaitse all. Taotlusvoor on avatud 19. veebruarist 18. märtsini 2024.

Taotlusvoorust toetatakse tegevusi, mille raames taastatakse või asendatakse taluelamu katusekate ja vajadusel katusekonstruktsioonid, kasutades algupäraseid ehk piirkonnale, hoonetüübile ja ehitusperioodile iseloomulikke materjale.

Põhjalikumalt saab tingimustega tutvuda Muinsuskaitseameti kodulehel:

https://www.muinsuskaitseamet.ee/et/taluarhitektuuri-toetus

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga