fbpx

VANA MAAMAJA PÄEV

P1710727 (2)
  1. korda toimuval VANA MAAMAJA PÄEVAL jagavad oma lugu vanade maamajade omanikud, kes said eelmisel aastal Muinsuskaitseametitaluarhitektuuri toetamise voorust tuge oma katuse taastamiseks. Ja nagu juba traditsiooniks saanud, tutvustame vahepeal ilmunud uusi trükiseid, milledest mõned ka müügis.

PÄEVAKAVAS:

???? Vana maamaja päev leiab aset L 01.02.2020 kell 11-15.30 Eesti Vabaõhumuuseumi Kolu kõrtsis.

???? Üritus on tasuta, kuid palume eelnevalt registreeruda SIIN!

???? Eelnevate aastate Vana maamaja päeva teemade ja materjalidega saad tutvuda SIIN!

Vana maamaja päev on traditsiooniks saanud infopäev ja kokkusaamise võimalus neile, kellel endal maamaja või muidu huvi selliste majade ja nende murede vastu. Spetsialistide kõrval saavad sõna majaomanikud ise, et endi tööde-tegemiste käigus kogunenud kogemustest, vigadest ja võitudest kõneleda.


Kontakt:

Elo Lutsepp
elo@evm.ee
Mob 53 444 769